Japansk til rejsebrug for øvede

Det er et kursus for dig, der har gennemgået Japansk til rejsebrug, eller har et tilsvarende niveau.

 

F.eks. hvis du har lært japansk ved selvlæring og har noget kendskab til bøjninger af udsagnsord, men har brug for nogen, der kan svare på dine spørgsmål, så er du velkommen på dette kursus.

 

 

Vi lægger vægt på mundtlig kommunikation i typiske situationer som turist samt skikke og omgangsformer. Så det er ikke kun sproget vi lærer om.

 

 

Der er introduktion til skønne seværdigheder som ikke er særlig kendte såsom Tokyo og Kyoto er, og andre nyttige informationer som turist, hvilket kan hjælpe dig med at få inspiration for din rejse til Japan.

 

 

Undervisningen foregår med en blanding af Hiragana, Katakana og Roma-ji.

 

 

Kursisternes behov og ønsker er meget velkomne. De vil blive lyttet til og indholdet af kurset kan blive ret fleksibelt.

 

 

Udgift til un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­ler må forventes. Materiale aftales med underviseren ved første mødegang.

 

Spørgsmål om kurset er meget velkomne til underviser, Shoko Wada Ingemannsen på mail: singemnn@gmail.com

 

 

Kursusdetaljer

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, 2840 Holte
Tirsdag, 19:00 - 20:40
34 lektioner, 17 mødegange
Tirsdag 10. september, 2024
Hold nr.: 7124206007

2.095 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Shoko Wada Ingemannsen

Shoko Wada Ingemannsen er uddannet japansk lærer fra Tokyo, og har mange års un­der­vis­ning­ser­fa­ring både i Japan og i Danmark. Hun underviser for­ret­nings­folk, ud­sta­tio­ne­re­des familier, studerende, børn, m.m. fra nybegyndere til avanceret for­ret­nings­brugs niveau. 

Udover AOF, underviser hun i japansk på forskellige steder såsom på skoler for børn og unge med særlige behov i København, samt private lektioner både for voksne og unge tilpasset efter behov og ønsker.

Japansk undervisning er hendes lidenskab. Hun er meget interesseret i hvordan man kan lære sprog på en sjov måde. Det er også altid en stor passion for hende at lære forskellige fremmedsprog.

2.095 kr./person

Tilmeld kursus