Japansk til rejsebrug for let øvede

 

 

 

 

For dig, der allerede har fulgt "Japansk til rejsebrug for begyndere" eller har tilsvarende grundlæggende kendskab til sproget.

 

Vi fortsætter med at lægge vægt på mundtlig kommunikation i typiske situationer som turist, såsom indkøb, transport, osv. Udover sproget, lærer vi også om skikke og omgangsformer. Så det er noget for dig, der allerede kan lidt japansk, og har brug for nogen, der kan svare på dine spørgsmål omkring japansk tankegang og kulturelle fortolkninger for at forstå Japan bedre.

 

Gennem kurset er der mange lejligheder for at lære om populære rejsemål, seværdigheder, nyttige informationer som turist, m.m. hvilket kan give dig inspiration for din rejse til Japan i fremtiden.

 

Kursisternes behov og ønsker er meget velkomne. Hvad er du interesseret i om Japan? Mad? Tegnefilm? Kultur generelt? De vil blive lyttet til og indholdet af kurset kan blive ret fleksibelt.

 

Undervisningen foregår med Roma-ji, så man behøver ikke at huske Hiragana og Katakana for at deltage i det her kursus. Der er dog mulighed for hjemmeopgaver for dig, der er interesseret i det japanske skriftlige system.

 

Japan er fyldt med overraskelser. Lad os nyde japansk sprog og kultur sammen.

 

Spørgsmål om kurset er meget velkomne til underviseren, Shoko Wada Ingemannsen på mail: singemnn@gmail.com

 

 

Kursusdetaljer

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, 2840 Holte
Onsdag, 19:00 - 20:40
34 lektioner, 17 mødegange
Onsdag 11. september, 2024
Hold nr.: 7124206006

2.095 kr./person

9 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Shoko Wada Ingemannsen

Shoko Wada Ingemannsen er uddannet japansk lærer fra Tokyo, og har mange års un­der­vis­ning­ser­fa­ring både i Japan og i Danmark. Hun underviser for­ret­nings­folk, ud­sta­tio­ne­re­des familier, studerende, børn, m.m. fra nybegyndere til avanceret for­ret­nings­brugs niveau. 

Udover AOF, underviser hun i japansk på forskellige steder såsom på skoler for børn og unge med særlige behov i København, samt private lektioner både for voksne og unge tilpasset efter behov og ønsker.

Japansk undervisning er hendes lidenskab. Hun er meget interesseret i hvordan man kan lære sprog på en sjov måde. Det er også altid en stor passion for hende at lære forskellige fremmedsprog.

2.095 kr./person

Tilmeld kursus