Kursus afsluttet

Japansk til rejsebrug for begyndere

Japansk til rejsebrug for begyndere

For dig der aldrig har lært japansk eller har meget begrænset kendskab til sproget, og gerne vil lære sproget fra bunden.

Vi lægger vægt på mundtlig kommunikation i typiske situationer som turist, såsom på restaurant, hotel, indkøb, osv.

Vi lærer også skikke og omgangsformer,så det også passer til dig der har ar­bejds­for­bin­del­se med Japan og har lyst til at kommunikere bedre med japanere.

Der er introduktion til geografi, populære rejsemål, seværdigheder m.m, hvilket giver dig inspiration for din rejse i fremtiden.

I forhold til japanske bogstaver og tegn, kigger vi bare en lille smule på det, så du kan genkende anvendte ord for at gøre dit ophold i Japan meget nemmere. (Der er dog muligheder for hjemmeopgaver for dig der er lidt interesseret i det japanske skriftlige system.)

Kursisternes behov og ønsker er meget velkomne. De vil blive lyttet til og indholdet af kurset kan være ret fleksibelt.

Udgift til un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­ler må påregnes. Materiale aftales med læreren ved 1. mødegang. Spørgsmål om kurset er meget velkomne til underviser, Shoko Wada Ingemannsen på mail: singemnn@gmail.com".

Kursusdetaljer

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, 2840 Holte
Onsdag, 19:00 - 20:40
32 lektioner, 16 mødegange
Onsdag 21. februar, 2024
Hold nr.: 412210

3 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Shoko Wada Ingemannsen

Shoko Wada Ingemannsen er uddannet japansk lærer fra Tokyo, og har mange års un­der­vis­ning­ser­fa­ring både i Japan og i Danmark. Hun underviser for­ret­nings­folk, ud­sta­tio­ne­re­des familier, studerende, børn, m.m. fra nybegyndere til avanceret for­ret­nings­brugs niveau. 

Udover AOF, underviser hun i japansk på forskellige steder såsom på skoler for børn og unge med særlige behov i København, samt private lektioner både for voksne og unge tilpasset efter behov og ønsker.

Japansk undervisning er hendes lidenskab. Hun er meget interesseret i hvordan man kan lære sprog på en sjov måde. Det er også altid en stor passion for hende at lære forskellige fremmedsprog.

Salget er lukket

Kursus afsluttet