Japansk til rejsebrug for begyndere

 

For dig, der aldrig har lært japansk eller har meget begrænset kendskab til sproget, som gerne vil lære sproget fra bunden.

Vi lægger vægt på mundtlig kommunikation i typiske situationer som turist, såsom på restaurant, hotel, indkøb, osv.

Vi lærer om skikke og omgangsformer, så det kan også være noget for dig der har ar­bejds­for­bin­del­se med Japan og har lyst til at kommunikere bedre med japanere.

 

Der er introduktioner til geografi, populære rejsemål, seværdigheder m.m., hvilket giver dig inspiration til din rejse til Japan i fremtiden. 

 

I forhold til japanske bogstaver og tegn, kigger vi kun en lille smule på det, så du kan genkende anvendte ord for at gøre dit ophold i Japan meget nemmere. Der er dog mulighed for at få hjemmeopgaver for dig, der er interesseret i det japanske skriftlige system.

Kursisternes behov og ønsker er meget velkomne. De vil blive lyttet til og indholdet af kurset kan blive ret fleksibelt.

Udgift til un­der­vis­nings­ma­te­ri­a­ler må påregnes. Materiale aftales med underviseren den første mødegang. Spørgsmål om kurset er meget velkomne til underviser, Shoko Wada Ingemannsen på mail: singemnn@gmail.com

 

Kursusdetaljer

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, 2840 Holte
Torsdag, 19:00 - 20:40
36 lektioner, 18 mødegange
Torsdag 12. september, 2024
Hold nr.: 7124206005

2.220 kr./person

9 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Shoko Wada Ingemannsen

Shoko Wada Ingemannsen er uddannet japansk lærer fra Tokyo, og har mange års un­der­vis­ning­ser­fa­ring både i Japan og i Danmark. Hun underviser for­ret­nings­folk, ud­sta­tio­ne­re­des familier, studerende, børn, m.m. fra nybegyndere til avanceret for­ret­nings­brugs niveau. 

Udover AOF, underviser hun i japansk på forskellige steder såsom på skoler for børn og unge med særlige behov i København, samt private lektioner både for voksne og unge tilpasset efter behov og ønsker.

Japansk undervisning er hendes lidenskab. Hun er meget interesseret i hvordan man kan lære sprog på en sjov måde. Det er også altid en stor passion for hende at lære forskellige fremmedsprog.

2.220 kr./person

Tilmeld kursus