Vinsmagning hos Kjær og Sommerfeldt

Smagning af Pet Nat og orangevine

Den nyeste trend på lokale restauranter og vinbarer er, at der tilbydes Pet Nat og orangevine. Disse vine tilhører kategorien af bio- eller naturvine som foreskriver en arbejdstilgang, der stræber efter at skåne miljøet og samtidig skabe fantastiske vine.
Selvom orangevine i dag anses som en nyhed inden for vinverden, er vinstilen faktisk en ældgammel tradition med rødder, der går flere tusinde år tilbage. Orangevine har fået en velfortjent renæssance. Det er en enestående vintype, der er vanskelig at sammenligne med andre vintyper.
Pet Nat (eller Pétille-Naturel) er også blevet meget moderne i takt med danskernes store kærlighed til naturvine. Men ligesom orangevin, er dette langt fra en ny type vin og pro­duk­tions­må­de. "Méthode Ancestral" stammer fra 1500-tallet.
Kjær og Sommerfeldts vinkonsulent vil i løbet af arrangementet forklare, hvordan Pet Nat og orangevin produceres, mens vi smager en række lækre og spændende vine fra flere dele af Europa.
Vi får ca. 6 smagninger ledsaget af friskbagt brød og vand.

Kursusdetaljer

Kjær og Sommerfeldt, Gl. Mønt 4, 1100 København K
Torsdag, 16:00 - 18:00
1 lektioner, 1 mødegang
Torsdag 10. oktober, 2024
Hold nr.: 24222573

585 kr./person

25 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Arrangeret af Pia Mengel

585 kr./person

Tilmeld kursus