Venteliste

Turist i Danmark, tirsdage

Tag med UD og OPLEV - København og omegns historiske og kulturelle seværdigheder og nye bydele. Vi mødes i alt 18 gange i sæsonen.

København er rig på såvel spændende historiske og kulturelle seværdigheder som nye bydele, der skyder hurtigt op -  med ny spektakulær arkitektur.

Tag med på byvandringer i Københavns gamle og nye kvarterer og oplev også rundvisninger på nyåbnede museer og højaktuelle udstillinger. Besøg og hør om kirker og kirkekunst, slotte og herregårde, byer og landsbyer.

Den årlige heldagstur med bus ligger i efteråret. Her køres så vidt muligt ad smukke landeveje, en seværdighed besøges, og der spises frokost på en lokal kro/restaurant, inden bussen kører retur til Tårnby.
Busturen er inkluderet i kurset. Evt. entréer, rundvisninger og frokoster skal deltagerne selv betale

Undervisningen:
1. mødegang foregår på Tårnby Skole, hvor programmet for efteråret udleveres og gennemgås.
Undervisningen i efteråret kører indtil slutningen af november. Sidste kursusgang inden  jul sluttes af med en hyggelig fælles frokost efter en kulturel aktivitet. Frokosten er ikke inkluderet i kursusprisen.
Første mødegang i det nye år uddeles programmet for foråret. På den måde kan vi tilbyde højaktuelle udstillinger og seværdigheder og dermed få det sidste nye i København og omegn med i programmet.
Sidste mødegang i marts er der fælles frokost efter undervisningen. Frokosten er ikke inkluderet i kursusprisen.

Kursusdetaljer

Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup
Tirsdag, 11:00 - 13:00
40 lektioner, 18 mødegange
Tirsdag 19. september, 2023
Holdnr.: 8723210030
AOF Amager

2.040 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Marianne Wibholm

2.040 kr./person

Tilmeld venteliste