Majestætiske bygninger i centrum af København

- Kongens Nytorv og Magasin du Nord Museum
Prisen inkluderer udendørs guidet rundvisning, og en særrundvisning af mu­se­ums­in­spek­tør Britta Smits på Magasin du Nord Museet.
Kom med på en guidet udendørs rundvisning i centrum af København på Kongens Nytorv kombineret med et besøg på Magasin du Nord Museum.
I centrum af København, ligger Kongens Nytorv, der har klaret bom­be­bar­de­men­ter og brande.
Pladsen, også kaldet Krinsen blev opført af Kong Christian 5. i 1670. En plads fyldt med historiske huse og smukke palæer – endda et tidligere slot.
Det er også her vi finder nordens første rytterstatue – der har gået så grueligt meget igennem, en ambassade, et femstjernet hotel og et kongeligt teater. Vi skal rundt på pladsen og høre alle historierne inden vi lander ved den majestætiske og nok så kendte bygning, Magasin Du Nord.
Udover, at huset strækker sig over mange m2 og har et stort udvalg af varer, har det også en lang historie med forbillede i storma­ga­si­ner­ne Le Printemps og La Fayette i Paris. Et hus med stolte traditioner, der har udviklet sig i takt med tiden, hvilket en velbevaret samling, sikret af Wessel & Vetts Fond, viser på allerbedste vis.
Vi skal naturligvis også på besøg på Magasin Du Nord Museum, hvor rundviser og mu­se­ums­in­spek­tør Britta Smits står klar til at give os en nostalgisk og oplysende rejse tilbage til Magasin husets tilblivelse på Kongens Nytorv, og museets enestående samling af genstande og dokumenter fra en lang tidsperiode.

Kursusdetaljer

Kongens Nytorv, Kongens Nytorv, 1050 København K
Mandag, 16:00 - 18:00
1 lektioner, 1 mødegang
Mandag 21. oktober, 2024
Hold nr.: 8724210141

215 kr./person

17 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Marianne Bentzen

215 kr./person

Tilmeld kursus