Home of Carlsberg - Det danske humleeventyr

Prisen inkluderer guidet rundvisning i nærområdet, entre og introduktion til udstillingen og en 40 cl Carlsberg fadøl, sodavand eller vand.

Carlsberg Byen har fået vokseværk og har fået tilført et 3000 m2 stort indendørs ud­stil­lings­om­rå­de med alt om Carlsberg. Hos Home of Carlsberg kommer vi tilbage til, hvor det hele begyndte i 1847 med historien om alt det, der var, er og for evigt vil være Carlsberg.
Udstillingen tager os med på en rejse gennem Jacobsen-familiens historie, de videnskabelige opdagelser, Carlsberg-mærket og selvfølgelig øl. Det er en fantastisk interaktiv oplevelse for alle sanserne - hvor vi både skal se, lytte, føle, lugte og til slut også smage en Carlsberg fadøl eller sodavand i baren.
Men inden da, starter vi turen i det fri med en lille guidet tur rundt i Carlsberg området, hvor nyt møder gammelt.Vi skal opleve flere af de gamle fredede bygninger og steder fra Carlsberg tiden, inden vi vender tilbage til bryggeriets gårdhave, skulpturhave og staldene med bryggerhestene. Så kom med til en spændende mandag i oktober.

Bemærk venligst at der kan være dele af turen, der ikke kan gennemføres som gangbesværet/kørestol pga. trapper og toppede brosten.

 

 

Kursusdetaljer

Home of Carlsberg, Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 København V
Mandag, 15:30 - 18:15
1 lektioner, 1 mødegang
Mandag 7. oktober, 2024
Hold nr.: 4824210140

365 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Marianne Bentzen

365 kr./person

Tilmeld kursus