Heerup museum

Velkommen til Heerup Museet, et enestående sted, hvor kunst og farver forenes i en unik symfoni! Dette museum er dedikeret til den danske kunstner Henry Heerup (1907-1993), en mester i farver, former og fantasifulde skabninger.

Under denne rundvisning vil du blive ført gennem Heerups fantastiske kunstneriske rejse. Udforsk hans farverige og ekspressive værker, der spænder over forskellige perioder af hans karriere. Oplev den magi, der opstår, når Heerup leger med abstraktion, surrealisme og naivisme.

Vær opmærksom på de ka­rak­te­ri­sti­ske figurer og skulpturer, der befolker Heerups kunstværker. Hvert billede og skulptur fortæller en historie, en fortælling om kunstnerens liv og hans unikke syn på verden omkring ham.

Heerup Museet er ikke bare et sted for kunstelskere; det er en oplevelse af farver, følelser og fantasi. Lad dig inspirere af Heerups legende ånd og gå på opdagelse i et kunstnerisk univers, der vil berige dine sanser og efterlade dig med en dybere forståelse for Henry Heerups enestående bidrag til dansk kunst. Velkommen til en rejse gennem farvernes forunderlige verden på Heerup Museet!

Prisen er inklusive entre.

Kursusdetaljer

Heerup Museum, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre
Fredag, 12:00 - 13:00
1 lektion, 1 mødegang
Fredag 22. marts, 2024
Holdnr.: 411010
Nordsjælland

95 kr./person

25 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Intern Rundviser

95 kr./person

Tilmeld kursus