DR Koncerthuset - en oplevelse af format

Oplev et af verdens smukkeste koncerthuse indefra, når vi besøger DR Koncerthuset i Ørestaden. Den enestående bygning er et af Danmarks største medie- og kulturhuse, og der afvikles op til 250 arrangementer om året og derudover øver kor og orkestre også i DR Koncerthuset.

Vi skal efter en lille introduktion til området og selve koncerthuset, på en rundvisning gennem hele huset, hvor vi får et helt særligt indblik i arkitekten Jean Nouvels ideer og vision med det unikke koncerthus. Naturligvis kommer vi til at opleve og høre nærmere om den storslåede koncertsal med plads til 1.800 publikummer – placeret både foran, rundt om og bagved orkesteret, hvilket er ganske særligt. Og vi besøger desuden de tre øvrige sale med hver sit specifikke design.

Måske du allerede har været inden for i de smukke rammer, men rundvisningen her er helt speciel, da vi kommer ind bagved i både kontrolrum, solistrum og øvelokaler - krydret med spændende viden, ikke mindst om, hvad der gør en kon­cer­top­le­vel­se netop her til noget ganske særligt.

Mødested: DR Koncerthuset (Foyeren), Ørestads Boulevard 13, 2300 København S
Tidspunkt: Mandag den 18. november 2024 kl. 15.30-17.30

Arrangementet inkluderer kort introduktion til koncerthuset og nærområdet, samt særrundvisning i DR Koncerthuset. Par­ke­rings­mu­lig­he­der og metro lige til døren. Gangbesværede kan deltage i rundvisningen, det vil dog være en fordel, at svært gangbesværede ankommer i kørestol, da der bliver gået mange skridt på en rundvisning. DR Koncerthuset har mange elevatorer, så det er ikke noget problem at komme rundt på de mange etager. Hvis du er gangbesværet, bedes du notere det i kom­men­tar­fel­tet ved tilmelding, så vi kan give Koncerthuset besked i forhold til tilpasning af ruten.

Kursusdetaljer

DRs koncerthus, Ørestads Boulevard 13, 2300 København S
Mandag, 15:30 - 17:15
1 lektioner, 1 mødegang
Mandag 18. november, 2024
Hold nr.: 24222472

360 kr./person

25 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Marianne Bentzen

360 kr./person

Tilmeld kursus