Byvandring om Christian den 4. og det moderne København

Børsen brændte, og hvad var egentlig ideen bag Danmarks første shopping-center Børsen, og hvad kunne man købe der? Lykkedes det for Christian den 4. med Børsen, at styrke København som et handelscentrum i Europa?
Christian den 4. er den mest kendte konge vi nogensinde har haft herhjemme. Han havde store ambitioner om at skabe et moderne København, og det gjorde han!
Kom med på byvandring hvor du går i fodsporet på Christian den 4., og hør om nogle af de kendte bygningsværker og de fodspor han satte i København. Du hører blandt andet om Bryghuset, Holmens Kirke og Rundetårn.
Han var noget af en levemand og havde travlt med kær­lig­heds­li­vet. Hør om Christian den 4. som elsker, far, og om hans store kærlighed og sorger, og om da han byggede kær­lig­heds­slot­tet Rosenborg. Hør også om bydelene Christianshavn og Nyboder.
Christian den 4. var en stor iscenesætter, som har sørget for at vi stadig husker ham. Hør om hans storhed og for­ret­nings­e­ven­tyr, men også om hans fald, og om alle de penge, som han brugte og tabte.

 

 

Kursusdetaljer

Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 København K
Torsdag, 17:00 - 19:00
1 lektioner, 1 mødegang
Torsdag 19. september, 2024
Hold nr.: 4824210135

205 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Bjarne Henrik Lundis

Bjarne Henrik Lundis er journalist og forfatter til en række bøger om ar­bejds­mar­ke­det, fagbevægelsen og vel­færds­sam­fun­det.

205 kr./person

Tilmeld kursus