Kursus afsluttet

Børsen – et handelshus af format

Prisen inkluderer besøg med omvisning på Børsen og et glas vin/øl/sodavand.

På Slotsholmen i hjertet af København omgivet af spændende historiske bygninger og tæt på det tidligere Københavns Slot opfører Kong Christian 4. fra 1619 et handelshus, der skal fungere som varebørs. Bygningen blev tegnet af brødrene Lourens og Hans van Steenwinckel den yngre og er bygget i nederlandsk renæssancestil – og den regnes i dag for et af de fineste eksempler i Danmark. Planen er at
fremme handelen i København, og på Børsen kan danske og udenlandske købmænd let mødes og udveksle varer, da der på begge sider af Børsen ligger kanaler, så det er muligt at sejle varerne lige til døren.
Vi skal inden for på Børsen til en særrundvisning i den 128 meter lange bygning med den storslåede børssal, de mange flotte rum og de storslåede malerier, heriblandt P.S. Krøyers kendte gruppeportræt, der hænger i Biblioteket.
Frem til 1974 har Børsen huset Københavns Fondsbørs, og i dag er Børsen ejet af Dansk Erhverv, der også er vor vært på dagen. Fredagens oplevelser slutter med manér med et glas vin/øl/sodavand på Børsen.

Mødested:
Børsen, Dansk Erhverv, Slotsholmsgade 1, København K.


Kursusdetaljer

Børsen, Slotsholmsgade 1, 1216 København K
Fredag, 16:30 - 18:30
1 lektioner, 1 mødegang
Fredag 5. april, 2024
Hold nr.: 4824111044

0 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Marianne Bentzen

Salget er lukket

Kursus afsluttet