25H - nyt luksushotel i Kbh

Så har København atter fået et fantastisk og unikt luksushotel i den indre by.
Det er byens nyeste og mest aparte hotel opført af den tyske kæde 25 hours. At komme indenfor er nærmest som at få en tur i karrusellen. Inden i ligner hotellet en spraglet verden fra et sted, hvor kun film kunne foregå.
En rund bar med sprit i sære flakoner, en lysskulptur, figentræer, masser af kunst og højt til loftet. Her er alt det, man forventer at se i hjertet af et moderne high koncept hotel, der ligger på en af byens smukkeste pladser Trinitatis kirkeplads.
Bygningen har en kulturel fortid, idet der i 1700 tallet var porcelæns fabrik og senere juridisk fakultet.
Det er in­dret­nings­fæ­no­me­net fra London, Martin Brudnizki, der har kreeret en farve- og san­se­eks­plo­sion med et mix af møbler, sti­lin­dret­nin­ger, tekstiler og kunst installitioner, der ikke er set magen til tidligere i Danmark.
Hotellet har 243 værelser, desuden restaurant, underjordisk cocktailbar, lobbylounge, cafe, sauna og wellness, og alt er lavet med unikke de­sig­n­er­løs­nin­ger.
I hotellet går vi på opdagelse med en intern guide og ser faciliteterne og værelser fra forskellige kategorier. Væg­de­ko­ra­tio­ner spænder lige fra imiterede skoletavler og korkpropper til jaquard-vævede tekstiler af en finsk kunstner.
Efter rundvisningen skal vi nyde 1 kop kaffe og udvalg af små forskellige kager i cafe Duce.

Kursusdetaljer

Bag ved rundetårn, Pilestræde 65, 1000 København K
Tirsdag, 13:00 - 14:45
1 lektion, 1 mødegang
Tirsdag 9. april, 2024
Holdnr.: 2524210015
Greve og Solrød

365 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Pia Mengel

365 kr./person

Tilmeld kursus