Streetfotografering - Hillerød

Har du en fotograf gemt i maven, men har udfordringer med at fine det gode billede når du er ude at tage billeder. Disse kursuser vil udstyre dig med redskaberne til at håndtere udfordringerne ved street-photography og styrke din evne til at fange be­tyd­nings­ful­de øjeblikke på gaden. Du vil få tip og tricks, til at finde de rette vinkler og finde de gode historie når du er ude med dit kamera.

Kom og oplev en hyggelig vandring sammen med billedkunstner og fotograf Joachim Fleinert, som også vil fortælle om hans vej ind i fotografiets verden og hvordan han arbejder når han er ude med hans kamera! Deltagere skal medbringe deres eget kamera og have grundlæggende kendskab til dets funktioner.

De forskellige fotovandringer vil forgå i henholdsvis Helsingør, Brede og Hillerød. Der er mulighed for at deltage på en eller flere af vandringerne.

Deltagere vil få tilsendt nærmere detaljer om tid og mødested.

Joachim Fleinert

Billedkunstner, fotograf og underviser Joachim Fleinert, uddannet MFA, MA og BFA i fotografi fra HDK-Valand, London College of Communication og Högskolan För Fotografi. Hans værker har været udstillet i byer som New York, London, Berlin, Mexico City og Moskva. I 2011 modtog han The Viktor Fellowship fra Hasselblad Stiftelsen i Gøteborg.

Kursusdetaljer

Søndag, 10:00 - 14:00
4 lektioner, 1 mødegang
Søndag 21. april, 2024
Holdnr.: 493008
Nordsjælland

260 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Joachim Fleinert

260 kr./person

Tilmeld kursus