Sommerfuglesafari på Farum Præstegårdseng

Beskrivelse af tur: Grib dit kamera, de gode sko og kom med på en dejlig guidet forårstur til Præsteengen i Farum, Et rigtig godt sted at få et indblik i sommerfuglene der lever om foråret. Dette er en tur for dig/jer, som ønsker at lære sommerfuglene, der lever i enge og moser bedre at kende. Måske endda lære mere om, hvordan I kan hjælpe disse særlige sommerfugle hjemme i haven eller i nabolaget? Vi vil studere de dejlige sommerfugle, som vi finder på turen. Vi kan fx være heldige at se Grøn Busksommerfugl, Ci­tron­som­mer­fugl, Aurora og mange flere. Turen varer ca. 3 timer (kl. 9 til 12), der bliver tid til en pause undervejs, så husk en god mad eller to og godt at drikke. Turen er ikke kø­re­stols­ven­lig.

Sted: Præ­s­te­gårds­en­gen ved Farum Kirke

Mødested: Farum Kirke Par­ke­rings­plads – Kålundsvej 35, 3520 Farum (den par­ke­rings­plads, som vender ud mod engene).

Kursusdetaljer

Farum Kirke Parkeringsplads, Kålundsvej 35, 3520 Farum
Søndag, 09:00 - 12:00
1 lektion, 1 mødegang
Søndag 12. maj, 2024
Holdnr.: 414927
Nordsjælland

150 kr./person

25 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Zelina Elex Petersen

Vores guide er biolog og naturformidler Zelina Elex Petersen, som netop har speciale i sommerfugle og planter. Hun lever især af at lave som­mer­fug­les­a­fa­ri­er, og holde oplæg om sommerfugle, planter og den danske natur. Hun har fokus på at fortælle de sjove og finurlige historier om de danske arter. Hun er god til at tale højt og tydeligt og formår med sin entusiasme og humor at få alle inkluderet i turen. I er velkomne til at forberede spørgsmål til hende, og/eller læse mere om hende på ildfugl.com, hvor I også kan kontakte hende eller læse fakta om sommerfugle. Hun er altid frisk på at svare på spørgsmål.

150 kr./person

Tilmeld kursus