Vegetarisk/vegansk mad
Ønsker du at spise mere grønt og plantebaseret, men er du i tvivl om, hvordan det kan laves let og lækkert? På kurset lærer du, hvordan plantebaseret mad kommer til at smage godt og er mættende.
Vi arbejder med smagsnuancer, så der er variation og kommer hele køkkenet rundt: Hvad er bedst at stege i, hvordan bager jeg uden smør, hvordan bliver jeg rigtigt mæt uden kød osv.
Vi laver hovedretter og desserter. Plantebaseret mad er nærende, farvestrålende og fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Alle råvarer, vi anvender, er økologiske.
Mange oplever helbredsmæssige fordele ved at spise mere plantebaseret. Og kurset kan ses som et supplement til din nuværende kost eller måske bliver det med tiden det, størstedelen af din kost består af.
Det skal du medbringe: Viskestykke, karklud, evt. forklæde og en god køkkenkniv til at skære grøntsager.
Vi arbejder med smagsnuancer, så der er variation og kommer hele køkkenet rundt: Hvad er bedst at stege i, hvordan bager jeg uden smør, hvordan bliver jeg rigtigt mæt uden kød osv.
Vi laver hovedretter og desserter. Plantebaseret mad er nærende, farvestrålende og fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Alle råvarer, vi anvender, er økologiske.
Mange oplever helbredsmæssige fordele ved at spise mere plantebaseret. Og kurset kan ses som et supplement til din nuværende kost eller måske bliver det med tiden det, størstedelen af din kost består af.
Det skal du medbringe: Viskestykke, karklud, evt. forklæde og en god køkkenkniv til at skære grøntsager.
Kursusdetaljer
Brøndbyøster Skole, Bredager 160, 2605 Brøndby
Tirsdag, 17:00 - 20:30
5 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 2. april, 2024
Holdnr.: 0724119354
AOF Rødovre og Brøndby
480 kr./person
16 ledige pladserTilmeld kursus
Underviser
Agna Vodder
480 kr./person
Tilmeld kursus