Vegetarisk/vegansk mad

Ønsker du at spise mere grønt og plantebaseret, men er du i tvivl om, hvordan det kan laves let og lækkert? På kurset lærer du, hvordan plantebaseret mad kommer til at smage godt og er mættende.
Vi arbejder med smagsnuancer, så der er variation og kommer hele køkkenet rundt: Hvad er bedst at stege i, hvordan bager jeg uden smør, hvordan bliver jeg rigtigt mæt uden kød osv.
Vi laver hovedretter og desserter. Plantebaseret mad er nærende, farvestrålende og fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Alle råvarer, vi anvender, er økologiske.
Mange oplever hel­breds­mæs­si­ge fordele ved at spise mere plantebaseret. Og kurset kan ses som et supplement til din nuværende kost eller måske bliver det med tiden det, størstedelen af din kost består af.
Det skal du medbringe: Viskestykke, karklud, evt. forklæde og en god køkkenkniv til at skære grøntsager.

Kursusdetaljer

Brøndbyøster Skole, Bredager 160, 2605 Brøndby
Tirsdag, 16:30 - 20:15
6 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 8. april, 2025
Hold nr.: 0725119357

550 kr./person

16 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Agna Vodder

AGNA RIGMOR VODDER er uddannet kandidat i folkesundhed (cand.scient.san.publ.) og har en bachelorgrad i dansk og psykologi fra Københavns Universitet, samt videreuddannet psykoterapeut. I sin praksis er hendes speciale er at hjælpe klienter med at bryde usunde vaner og implementere an­ti­in­f­lam­ma­to­risk livsstil. Hun holder foredrag om an­ti­in­f­lam­ma­to­risk livsstil for virksomheder og private, samt 1:1 sessioner.
Aftenen byder på opskrifter, skabt af Agna og tilberedt i fællesskab. Inden vi spiser, vil Agna indføre dig i, hvordan du lettere kan leve an­ti­in­f­lam­ma­to­risk, både hvad angår mad og livsstil. Du vil lære de an­ti­in­f­lam­ma­to­ri­ske principper at kende, så du kan bruge dem i din hverdag og leve sundere, samt få mere energi og overskud. An­ti­in­f­lam­ma­to­risk mad menes desuden, at kunne lette symptomer fra en række livs­stils­syg­dom­me. Spørgsmål er velkomne, så du kan komme tættere på dine mål indenfor mad og livsstil.

550 kr./person

Tilmeld kursus