Vegetarisk/vegansk mad
Ønsker du at spise mere grønt og plantebaseret, men er du i tvivl om, hvordan det kan laves let og lækkert? På kurset lærer du, hvordan plantebaseret mad kommer til at smage godt og er mættende.
Vi arbejder med smagsnuancer, så der er variation og kommer hele køkkenet rundt: Hvad er bedst at stege i, hvordan bager jeg uden smør, hvordan bliver jeg rigtigt mæt uden kød osv.
Vi laver hovedretter og desserter. Plantebaseret mad er nærende, farvestrålende og fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Alle råvarer, vi anvender, er økologiske.
Mange oplever helbredsmæssige fordele ved at spise mere plantebaseret. Og kurset kan ses som et supplement til din nuværende kost eller måske bliver det med tiden det, størstedelen af din kost består af.
Det skal du medbringe: Viskestykke, karklud, evt. forklæde og en god køkkenkniv til at skære grøntsager.
Kursusdetaljer
550 kr./person
Underviser
Agna Vodder
Aftenen byder på opskrifter, skabt af Agna og tilberedt i fællesskab. Inden vi spiser, vil Agna indføre dig i, hvordan du lettere kan leve antiinflammatorisk, både hvad angår mad og livsstil. Du vil lære de antiinflammatoriske principper at kende, så du kan bruge dem i din hverdag og leve sundere, samt få mere energi og overskud. Antiinflammatorisk mad menes desuden, at kunne lette symptomer fra en række livsstilssygdomme. Spørgsmål er velkomne, så du kan komme tættere på dine mål indenfor mad og livsstil.
550 kr./person
Tilmeld kursus