Vegetarisk Velsmag

Her skal vi i køkkenet og dyrke grøntsager og vegetarisk mad og kulinariske oplevelser.

Du har nok hørt og læst, at vi skal spise mindre køb og flere grøntsager og bælgfrugter.
Både for vores individuelle sundhed og ikke mindst for klimaets skyld.

Måske vil du gerne begrænse dit og familiens kødforbrug, men alligevel ebder du oftest med endnu et måltid, hvor kødet spiller hovedrollen.

Fortvivl ej! På dette kursus skal vi lave lækker og velsmagende mad - helt uden kød.
Vi tager udgangspunkt i nogle af de klassiske måltider, men udskifter kødet med mere bæredygtige alternativer. Til glæde for din sundhed og for klodens klima.

Vi har fokus på smag, teksturer, dufte og laver sanselige måltider og dykker ned i det vegetariske køkkens uendelige muligheder.

..OG, hvis du er en af de mennesker, der ofte siger sætnignen "Jeg har en aftale med kaninerne om, at de ikke rører min mad, og så rører jeg ikke deres"! - Så er der bestemt også plads til dig på kurset. Her må du gerne ytre, hvor meget du elsker en god bøf, så længe du er åben overfor at udvide din kulinariske horisont.

Råvarer betales fra gang til gang direkte til underviser, ca. 50-75 kr. pr. gang.
 

Kursusdetaljer

Vestre Skole, Gyldenbjergsvej 29, 5700 Svendborg
Onsdag, 17:00 - 20:00
14 lektioner, 4 mødegange
Onsdag 11. september, 2024
Hold nr.: 8224219004

700 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Sofie Bjarup Hansen

700 kr./person

Tilmeld kursus