Kursus afsluttet

Vegetarisk mad

Inspiration til alle der elsker grøn mad


Mangler du inspiration til hvordan du kan gøre din mad mere grøn og lækker, så er dette workshop noget for dig!
Kom med i “det grønne køkken” hvor vi laver bæredygtig mad med fokus på retter der smager og mætter!  Målet er at udvide dit repertoire med grøn mad, der kan bruges både som tilbehør og som hovedret. På kurset tilbereder vi et alsidigt grønt måltid, med små og store dele retter, snacks og andre gode sager. Her får du masser af gode fif til, hvordan du kan gøre den grønne kost smagfuld og varieret. Vi har særligt fokus på det nordiske køkken, så du lærer at udnytte det vi har i vores egen baghave og på den måde bliver dit “mad-liv” mere klimavenlig. Du vil stifte bekendtskab med alt fra lækre dips, "veggie-deller", skønne salater, fermentering og meget mere.


Om underviser:
Jeg er selvlært kogekone med en stor passion for grøn mad. Jeg har en baggrund som Biopat, Naturterapeut og Yogalærer.
Udover dette har jeg årevis af erfaring som underviser indenfor træning og sundhed, samt skrevet en kogebog ”Det Grønne Bord”, med vegetariske retter og gode fif til en sundere hverdagskost.
Jeg underviser med nærvær, lethed og smil, og med mig i køkkenet får du masser af inspiration og madglæde, med det formål at du kan gå hjem og gøre den grønne kost smagfuld og varieret.


Kursusdetaljer

Gl. Hasseris Skole, Mester Eriks Vej 57, 9000 Aalborg
Tirsdag, 17:00 - 21:00
5 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 24. oktober, 2023
Holdnr.: 9723219011
Aalborg

0 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Susanne Nilsen

Salget er lukket

Kursus afsluttet