Uimodståelig asiatisk madlavning

På dette kursus mødes vi og laver spændende asiatisk mad sammen. Ved at prøve flere forskellige opskrifter hver gang vil kursisterne lære om asiatiske krydderier og prøve nye måder at tilberede grøntsager, kød og sea food i et asiatisk køkken, hvor den rette balance af surt, sødt, stærkt og salt finder sammen i lækre retter. Kinesisk, japansk og måske koreansk, vietnamesisk eller thai? Mulighederne er uendelige og det behøver på ingen måde være hverken svært eller indviklet. Opskrifterne skifter med årstiderne, men dumplings og forårsruller er ”must-haves” i hvert kursus.

Kursusdetaljer

Holsted Skole, Holsted Alle 30, 4700 Næstved
Onsdag, 17:00 - 20:00
18 lektioner, 6 mødegange
Onsdag 24. januar, 2024
Holdnr.: 6224119002
Næstved og Susålandet

960 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Fu Deng

960 kr./person

Tilmeld kursus