480 kr./person

Thailandsk mad

Lær at lave rigtig Thailandsk mad. Lær om de råvarer og krydderier som bruges i det Thailandske køkken.
Vi laver nogle traditionelle retter, hvor du lærer at håndtere og dosere krydderierne, så du får den rigtige smag.
På dette hold kan vi lave forårsruller, kylling i rød karry, svinekød i Panang karry, Tom Yum, Papaya salat og Lab Moo. Opskrifter sendes inden 1. mødegang.
Medbring viskestykke og evt. et forklæde.
Der må påregnes udgifter til råvarer på 150-175 kr. pr. gang, som afregnes med underviseren.

Kursusdetaljer

Islev Skole, Islevbrovej 44, 2610 Rødovre
Torsdag, 17:00 - 20:30
8 lektioner, 2 mødegange
Torsdag 26. februar, 2026
Holdnr.: 7226119362

480 kr./person

ledige pladser

Underviser

Passorn Gram Thomsen