Thaikøkkenet
Thaimad er meget anderledes end de europæiske køkkener. Thaierne bruger spændende og smagfulde ingredienser, som du kan købe i de asiatiske supermarkeder.
Lær at lave forskellige lækre retter, som du kan servere både til hverdag og fest.
Risnudler, sticky rice, holy basil, mini auberginer, kylling, gris og pak choi er bare nogle af de ingredienser, thaierne bruger. Denne aften skal du lave tre forskellige thailandske retter, hvor vi går i dybden og laver hjemmelavet currypasta, som skal bruges som base i aftenens ”hovedret”.
Kom og vær med og bliv inspireret til at udvide dit repertoire til de sædvanlige aftensmadsretter.
Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.
Udgifter til råvarer er indregnet i prisen på kurset.
Kursusdetaljer
400 kr./person
Underviser
Anne-Mette Zacho
Jeg hedder Anne-Mette Boye Zacho og madentusiast og smagskunstner. Jeg underviser i madlavning og brænder for at give mine kurister oplevelser med nye smage og kombinationer. For mig er succeskriteriet, når jeg hører fra tidligere kursister, som bruger og udvikler på opskrifterne derhjemme - og her taler vi om alt fra den gode danske frikadelle til thailandsk panang curry, mexicanske chimichanga og meget mere.
Klimavenlig mad, laktose- og glutenfrie tilberedninger og alverdens andre hensyn synes jeg blot er spændende udfordringer, så alt kan lade sig gøre i mit køkken.
400 kr./person
Tilmeld kursus