Tapas I
På dette kursus skal vi lære at forberede 7 lækre spanske tapas fra bunden.
Det kunne være Tortilla Española (omelet med kartofler, æg, hvidløg og løg), rejer i hvidløg, chorizo i rødvin, spanske kødboller, alioli, og andre delikatesser. På Tapas II vil vi lave 7 andre slags tapas, det er derfor muligt at tilmelde sig til begge kurser.
Der er hjemmelavet sangria og vin til maden, og det eneste I skal søge for, er at komme med en god kniv og godt humør.
Husk at I ikke skal spise frokost hjemmefra. Der er rigeligt mad!
Prisen inkluderer undervisningen, råvarerne og vinen.
Underviser: Luis Saiz Lopes, tlf. 2441 6510.
Kursusdetaljer
420 kr./person
Underviser
Luis Saiz Lopez
Jeg er uddannet cand.merk. i Spanien, og siden jeg kom til Danmark i 2009, har jeg undervist i spansk og madlavning på AOF, Roskilde Katedral Skole og privat.
Jeg laver også mad til private fester - igennem mit eget firma Spansk-Smag.
420 kr./person
Tilmeld venteliste