Tapas I

 

På dette kursus skal vi lære at forberede 7 lækre spanske tapas fra bunden.

 

Det kunne være  Tortilla Española (omelet med kartofler, æg, hvidløg og løg), rejer i hvidløg, chorizo i rødvin, spanske kødboller, alioli, og andre delikatesser. På Tapas II vil vi lave 7 andre slags tapas, det er derfor muligt at tilmelde sig til begge kurser.

 

Der er hjemmelavet sangria og vin til maden, og det eneste I skal søge for, er at komme med en god kniv og godt humør.

 

Husk at I ikke skal spise frokost hjemmefra. Der er rigeligt mad!

 

Prisen inkluderer undervisningen, råvarerne og vinen.

 

Underviser: Luis Saiz Lopes, tlf. 2441 6510.

 

 

Kursusdetaljer

Absalonskolen område Holbæk By, Vandtårnsvej 3, 4300 Holbæk
Søndag, 11:00 - 15:30
6 lektioner, 1 mødegang
Søndag 27. oktober, 2024
Hold nr.: 3624219174

420 kr./person

11 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Luis Saiz Lopez

Jeg er uddannet cand.merk. i Spanien, og siden jeg kom til Danmark i 2009, har jeg undervist i spansk og madlavning på AOF, Roskilde Katedral Skole og privat.

Jeg laver også mad til private fester - igennem mit eget firma Spansk-Smag.

420 kr./person

Tilmeld kursus