Street food

Street food er nemme, sunde retter, der kan spises på farten.
Med inspiration fra det asiatiske køkken og andre traditioner, bevæger vi os ud i street foodens verden med alle dens lækre retter og eksotiske smage. Bl.a. gourmet hot dog med syltede rødløg, salat bowl, lakseceviché, sunde sød kartoffel fritter, burger i en let, optimeret udgave og blåbærvafler med kokosis.
Maden er anti-inflammatorisk, let at fordøje og fyldt med vitaminer, mineraler, enzymer og antioxidanter. Har du gluten- eller lak­to­se­in­tol­or­an­ce, kan du være med.
Alle råvarer, vi anvender, er økologiske, og du kan få individuel rådgivning.
Det skal du have med: Klud, viskestykke og evt. forklæde.

Kursusdetaljer

Brøndbyøster Skole, Bredager 160, 2605 Brøndby
Tirsdag, 16:30 - 20:15
6 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 8. oktober, 2024
Hold nr.: 0724219355

550 kr./person

16 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Agna Vodder

AGNA RIGMOR VODDER er uddannet kandidat i folkesundhed (cand.scient.san.publ.) og har en bachelorgrad i dansk og psykologi fra Københavns Universitet, samt videreuddannet psykoterapeut. I sin praksis er hendes speciale er at hjælpe klienter med at bryde usunde vaner og implementere an­ti­in­f­lam­ma­to­risk livsstil. Hun holder foredrag om an­ti­in­f­lam­ma­to­risk livsstil for virksomheder og private, samt 1:1 sessioner.
Aftenen byder på opskrifter, skabt af Agna og tilberedt i fællesskab. Inden vi spiser, vil Agna indføre dig i, hvordan du lettere kan leve an­ti­in­f­lam­ma­to­risk, både hvad angår mad og livsstil. Du vil lære de an­ti­in­f­lam­ma­to­ri­ske principper at kende, så du kan bruge dem i din hverdag og leve sundere, samt få mere energi og overskud. An­ti­in­f­lam­ma­to­risk mad menes desuden, at kunne lette symptomer fra en række livs­stils­syg­dom­me. Spørgsmål er velkomne, så du kan komme tættere på dine mål indenfor mad og livsstil.

550 kr./person

Tilmeld kursus