Smag verden - hjemme i dit køkken Vejle

Et madkursus i 6 dele med smag, sanselighed og sæsonens bedste råvarer.
Er du nysgerrig på nye smage, elsker du at eksperimentere i køkkenet – og drømmer du om at rejse ud i verden uden at forlade Danmark? Så er dette madkursus noget for dig.

Over 6 stemningsfulde aftener får man inspiration i madkulturer fra blandt andet Norden, Sydeuropa og Sydamerika  – men med et twist. Vi lader os inspirere, leger med krydsninger mellem tradition og nytænkning, og tilbereder retter med sæsonens grønt i fokus. Ren nysgerrighed, madglæde og god smag.

Hvad kan du forvente?
• Et stemningsfuldt køkken med god tid, grin og inspiration, og hvor I er sammen to og to eller i små grupper.
• Masser af velsmagende forretter, hovedretter og desserter fordelt over 6 gange
• Fokus på grøntsager, bælgfrugter og lækre krydderurter.
• Råvarer i sæson.
• En kombination af klassikere og overraskelser – fx mexicansk mole med nordiske bær eller italiensk risotto med danske svampe

Eksempler på tema-aftener:
1. Italiensk uden kød – frisk pasta, fyldige saucer og grønt.
2. Mexicansk med varme og dybde – hjemmelavede tortillas, cremede bønner og krydret grønt
3. Nordisk nytænkning – røg, sylt og råvarer fra skov, strand og grøntsagshave
4. Fusion på tallerkenen – vi kombinerer krydderier, teknikker og råvarer på kryds og tværs
5. Sæsonens søde – grønne desserter, naturlige sødemidler og nye idéer til det søde punktum
6. Festmåltid & fællesskab – vi samler alle trådene og laver en flerretters menu sammen

Kurset kræver ingen særlige færdigheder – bare lyst til at lave mad, hygge og mod på at smage nyt.
Du skal regne med et råvareforbrug pr. gang som afregnes med underviser.
Underviser sørger for råvarer og opskrifter.


Kursusdetaljer

Petersmindeskolen, Petersmindevej 25, 7100 Vejle
Torsdag, 17:30 - 21:38
28,2 lektioner, 6 mødegange
Torsdag 4. september, 2025
Hold nr.: 912521901

1.550 kr./person

14 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Johan Seistrup

Jeg hedder Johan, er 35 år og kommer fra Vejle. Jeg er selvstændig og underviser også i forskellige sammenhænge - både inden for sportens verden og hjælper i det daglige med at få unge og voksne til at præstere. Min store fri­tids­in­ter­es­se er mad og oplevelser. Jeg elsker at nørde med mad i alle afskygninger, fra hjemmelavet pasta på både traditionelle og utraditionelle måder. Jeg er både forret- og dessert elsker, men små lækre appetizers er lige noget for mig. Jeg er meget italiensk inspireret, men bevæger mig meget i det Nordiske madkultur. I vil altid møde mig med et stort smil, og jeg nyder at skabe dejlige oplevelser for andre, som også elsker at blive inspireret inden for mad og oplevelser.

1.550 kr./person

Tilmeld kursus