Smag på verden 2

Her besøger vi nye dele af den kulinariske verden, og smager på populære krydderier og retter fra lande i hele verden. Hver mødegang er et nyt land eller område i fokus. Der bliver lavet flere forskellige retter, som vi til en lang­bord­s­mid­dag spiser i fællesskab til sidst i undervisningen.
Der arbejdes i køkkenet på egen hånd, hvor maden laves ud fra opskrifterne, og hvor jeg går rundt og vejleder. Undervejs samles vi og laver nogle dele af retterne i fællesskab.
Du behøves ikke at have været på Smag på verden kursus før.
Råvarer pris på 750 kr. er inkluderet i prisen.

 

Medbring drikkevarer, forklæde, en god køkkenkniv og evt bøtter til rester.

Jeg hedder Andrea Kawamura, jeg er 25 år, og bor på Østerbro med min kæreste. Til dagligt studerer jeg en pro­fes­sions­ba­chel­or i Ernæring og Sundhed, og jeg elsker mad!
Både hele processen med at lave maden, hvordan vi bedst tilbereder de specifikke råvarer og sammensætter smage, så det hele går op i en højere enhed. Min kærlighed til mad resulterede i at jeg i 2022 var med i Masterchef, hvor jeg endte på en andenplads.
Gennem min rejse i Masterchef, lærte jeg en masse af dommerne og de andre deltagere, som jeg stadig bruger hver gang jeg laver mad.

Kursusdetaljer

Skottegårdsskolen, Saltværksvej 65, 2770 Kastrup
Tirsdag, 17:00 - 21:00
22 lektioner, 5 mødegange
Tirsdag 20. februar, 2024
Holdnr.: 8724119079
AOF Amager

1.645 kr./person

5 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Andrea Kawamura

1.645 kr./person

Tilmeld kursus