Rundrejse i Middelhavskøkkenerne

Ved middelhavet ligger en række af danskernes foretrukne køkkener, når aftensmaden ikke skal være frikadeller med kartofler og brun sovs.

Italien, Spanien, Grækenland, Tyrkiet og en lille bid af Frankrig er eksempler på nogle af de køkkener som vi kommer til at besøge på denne aften, hvor vi laver lækre og velsmagende retter som serveres på et samlet middelhavsbord, helt i tråd med hvad man kan opleve på en rejse til sydeuropa.

Smagene er simple, dybe og yderst velsmagende. Olivenolie, vin, basilikum, soltørrede tomater, oliven, lufttørrede skinker og krydrede pølser, paprika, friske grønsager er blot nogle af de ingredienser som vi giver os i kast med på denne aften.

Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.

Råvarer udgiften er indregnet i kursusgebyret.

Kursusdetaljer

Stensballeskolen, Bygaden 59, 8700 Horsens
Onsdag, 17:00 - 20:00
4 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 24. april, 2024
Holdnr.: 3824119003
Horsens-Hedensted

345 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anne-Mette Zacho

Jeg hedder Anne-Mette Boye Zacho og madentusiast og smagskunstner. Jeg underviser i madlavning og brænder for at give mine kurister oplevelser med nye smage og kombinationer. For mig er suc­ceskri­te­ri­et, når jeg hører fra tidligere kursister, som bruger og udvikler på opskrifterne derhjemme - og her taler vi om alt fra den gode danske frikadelle til thailandsk panang curry, mexicanske chimichanga og meget mere.

Klimavenlig mad, laktose- og glutenfrie tilberedninger og alverdens andre hensyn synes jeg blot er spændende udfordringer, så alt kan lade sig gøre i mit køkken. 

345 kr./person

Tilmeld kursus