Rundrejse i Indien

Det indiske køkken er fantastisk at rejse rundt i. Krydderierne som bruges i dette køkken, er smagfulde og intense og helt anderledes, end hvad man bruger i typiske europæiske køkkener. De forførende dufte som skabes, når man tilbereder maden, lader naturligt op til indtagelsen af måltiderne, som giver helt nye og anderledes oplevelser, end dem vi kender fra det danske køkken.

Dette køkken bruger krydderier som kardemomme, spidskommen, koriander, gra­natæb­le­ker­ner, muskatnød, gurkemeje, persille, m.m. og grønsager som chili, ingefær, tomater, løg, hvidløg m.m.

På denne aften laver vi forskellige retter til både hverdag og fest, som kan være med til at peppe lidt op i det traditionelle danske køkken.

Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.

 

Råvarer udgiften er indregnet i kursusgebyret.

Kursusdetaljer

Stensballeskolen, Bygaden 59, 8700 Horsens
Onsdag, 17:00 - 20:00
4 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 17. april, 2024
Holdnr.: 3824119002
Horsens-Hedensted

345 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anne-Mette Zacho

Jeg hedder Anne-Mette Boye Zacho og madentusiast og smagskunstner. Jeg underviser i madlavning og brænder for at give mine kurister oplevelser med nye smage og kombinationer. For mig er suc­ceskri­te­ri­et, når jeg hører fra tidligere kursister, som bruger og udvikler på opskrifterne derhjemme - og her taler vi om alt fra den gode danske frikadelle til thailandsk panang curry, mexicanske chimichanga og meget mere.

Klimavenlig mad, laktose- og glutenfrie tilberedninger og alverdens andre hensyn synes jeg blot er spændende udfordringer, så alt kan lade sig gøre i mit køkken. 

345 kr./person

Tilmeld kursus