Rundrejse i Asien

De asiatiske køkkener er mange, fantastiske og ret forskellige. På denne aften laver vi et sammensurium af skønne krydrede retter fra de asiatiske køkkener som f.eks. Thailand, Vietnam, Kina, Singapore m.fl.

Disse køkkener bugner af sprøde grønsager, marineret kød og lækre dips og en masse andet godt.

De asiatiske køkkener er fantastiske til dig, som vil prøve noget helt andet end dansk. Det er smagfuldt, det er lækkert og helt igennem fantastisk. Vi kommer til at bruge råvarer hvidløg, ingefær, chili, sichuanpeber, nelliker, anis og mange andre skønne smage. Desuden er asiatisk fantastisk, hvis du har brug for at undgå gluten og laktose.

Kom og vær med til en spændende aften, hvis vi lærer mere om de asiatiske køkkener.

Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.

 

Råvarene er inkluderet i kursusprisen

Kursusdetaljer

Åby Skole, Åbyvej 80, 8230 Åbyhøj
Onsdag, 17:30 - 20:30
5 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 10. april, 2024
Holdnr.: 9824119001
AOF Aarhus

360 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anne-Mette Zacho

Jeg hedder Anne-Mette Boye Zacho og madentusiast og smagskunstner. Jeg underviser i madlavning og brænder for at give mine kurister oplevelser med nye smage og kombinationer. For mig er suc­ceskri­te­ri­et, når jeg hører fra tidligere kursister, som bruger og udvikler på opskrifterne derhjemme - og her taler vi om alt fra den gode danske frikadelle til thailandsk panang curry, mexicanske chimichanga og meget mere.

Klimavenlig mad, laktose- og glutenfrie tilberedninger og alverdens andre hensyn synes jeg blot er spændende udfordringer, så alt kan lade sig gøre i mit køkken. 

360 kr./person

Tilmeld kursus