Pizza course

Lær at lave napolitanske pizzaer derhjemme. Du lærer om pizzaens grund­be­stand­de­le: Mel, vand, gær og salt og du lærer at lave en god pizzadej. Dejen får du med hjem, så den kan hæve og så du kan lave pizzaer af den næste dag.

Herefter lærer du at lave en god tomatsovs og vi forbereder andre ingredienser, som vi kan putte på vores pizzaer. Du lærer at forme dejen til pizzaer og at bage dem i ovnen, så de bliver perfekt bagte.

Vi smager og analyserer hinandens pizzaer undervejs.

Vores mål er at skabe glæde og fællesskab omkring pizzaens verden og at vi har det sjovt og hyggeligt, mens vi lærer.

Italienske pizzaiolo Michele Lucarelli driver til dagligt pizzafirmaet Bike and Bake. Han har 25 års erfaring med at lave pizzaer i både Italien, New Zealand og Danmark og han har tidligere lavet pizzakurser hos bl.a. Eataly og på Hotel- og Re­stau­rantsko­len.

Medbring: Forklæde og en lukket beholder, som du kan tage din egen dej med hjem i.

Bemærk: Kurset er på engelsk

Du skal påregne en udgift til råvarer på 100 kr. som afregnes med underviser på dagen.

Kursusdetaljer

Sankt Annæ Gymnasium, Sjælør Boulevard 135, 2500 Valby
Tirsdag, 17:00 - 20:30
6 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 3. december, 2024
Hold nr.: 4824201907

370 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Michele Lucarelli

370 kr./person

Tilmeld kursus