Mænd laver hverdagsmad med smag

Når mænd går i køkkenet, skal der laves rigtig mad.

Kurset vil give dig inspiration til de alternative og til tider kedelige hverdagsretter vi alle bruger igen og igen.

Der vil blive lavet mad inspireret fra hele verden, men på et niveau, hvor alle kan være medl.
Forkæl efterfølgende din kone, kæreste eller hele familien med hvad du har lært. De vil elske det.

For hver gang vil der laves minimum en hovedret og en forret/dessert.
Der kan efter ønske arrangeres en vin­s­mag­nings­af­ten som vil passe til den ret der skal laves denne dag.

Opskrifter vil blive delt ud for hver gang.

Kurset drejer sig også om sammenhold, hygge og at lære nye mennesker at kende.

Du skal selv medbringe drikkevarer og må forvente en merudgift til råvarer på ca. 100- 125,- kr. pr. gang som afregnes direkte med underviseren.
Udgiften til  råvarer til de første 2 un­der­vis­nings­gan­ge er inkluderet i kursus prisen.


Om underviseren:

Jeg er 54 år og uddannet indenfor elektronik.
Madlavning har altid været min store passion, og jeg har deltaget i mange mad­lav­nings­kur­ser inspireret fra hele verden.
På mine rejser hele verden rundt nyder jeg det lokale mad og bliver inspireret til at lave nye ”simple” hverdagsretter.
Formålet ved dette kursus er at lave ”nemme” hverdagsretter til den travle hverdag, med en twist af smag fra hele verden.
I mit daglige job underviser jeg meget, hvorfor jeg er vant til at stå overfor nye mennesker.
Jeg er meget struktureret, men elsker hyggen ved at lave mad.

Kursusdetaljer

Hedegårdsskolen, Nordens Allé 56, 9700 Brønderslev
Tirsdag, 17:30 - 21:30
25 lektioner, 5 mødegange
Tirsdag 10. september, 2024
Hold nr.: 0824219001

1.475 kr./person

16 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Peter Kolind

1.475 kr./person

Tilmeld kursus