Madlavning for mænd

God mad der er helt nede på jorden

Er du mand og vil du lære at lave ”ræjdi” mad? God mad der smager at noget? Så er du havnet det helt rigtige sted.

I Arvids køkken svinger vi kniven og piskeriset sammen. Du vil blandt andet blive introduceret til grundsovser og lære at forholde dig til grund­ele­men­ter­ne i sovserne. Vi skal både omkring brune-, karry- og paprikasovser. Og der serveres selvfølgelig kartofler til!

Vi skal også eksperimentere med sammenkogte retter og opleve hvordan smage kan supplere hinanden.

Vi arbejder ikke ud fra opskrifter eller noter, men du vil lære at lave maden fra bunden af og vil formentlig kunne huske dem i al evighed.

Arvid har selv stået i lære som sø-kok og har sejlet på alverdens have. Senere har han arbejdet på hoteller og endte som køkkenchef på restaurant Sømærket i Gl. Skagen. Den viden og erfaring han har gjort sig, er han mere end klar til at dele ud af - måske du også får en anekdote eller to med på vejen.

Så velkommen ombord i kabyssen på madskuden. Det bliver lærerigt og du går forhåbentligt glad og mæt fra borde.

Du skal påregne en udgift på råvarer til hver mødegange, som afregnes med underviseren.

Kursusdetaljer

Nordstjerneskolen, Rimmens Allé 75, 9900 Frederikshavn
Torsdag, 16:30 - 20:30
25 lektioner, 5 mødegange
Torsdag 12. september, 2024
Hold nr.: 1824219001

1.225 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Arvid Henry Jacobsen

1.225 kr./person

Tilmeld kursus