Madlavning årstidens grønt
Vil du gerne have inspiration til grønnere madvaner?
På kurset laver vi mad med fokus på årstidens grøntsager, og vi udforsker smag og konsistens med inspiration fra verdens eksotiske køkkener. Du lærer grøntsager og tilberedningsmetoder at kende og oplever en bred vifte af smagsnuancer - også indenfor den samme grøntsag. Du lærer blandt andet, hvordan en kartoffel og en tomat kommer til at smage af? umami.
Kurset er for alle og det kræver ingen forudsætninger at deltage.
Vi laver sunde og fyldige salater og gryderetter, tapasanretninger og meget andet. Således giver kurset dig inspiration til både hverdag og fest.
Vi bruger hovedsageligt økologiske og lokalt producerede råvarer.
Materialegebyr afregnes med underviser ved hver mødegang. (ca. 75-100 kr. pr. gang).
Kursusdetaljer
Salget er lukket
Underviser
Mikkel Damborg Jensen
Samme kursus på andre tidspunkter
- Torsdage, 17:30 - 21:00Vis kursus
Salget er lukket
Kursus afsluttet