Mad fra Italiens grønne hjerte
ITALIENSKE KLASSIKERE
Er du sikker på, at du ved hvordan man laver carbonara? Eller hvilke ingredienser du skal bruge til at lave ragù? Vær med til en aften hvor vi tilbereder klassiske italienske retter efter de ægte opskrifter.
Få gode ingredienser til at lave enkle, lækre retter som har gjort italiensk mad berømt og elsket verden rundt. Italiensk stemning og sjove fortællinger om Italiens og italiensk mad til at kryddere det hele.
MAD FRA ITALIENS GRØNNE HJERTE
En lille region i hjertet af Italien, som er kendt for dens uberørt natur, smukke byer, og dens typiske mad. Bælgfrugter, svampe, trøfler, asparges, ost, skinke bruges i traditionelle opskrifter som laves i dag som i går, og som kan give dig inspiration til lækre retter til hverdagsmad. Kom og lær, hvordan man laver hjemmelavet ”ciriole” (”tykke” spaghetti af mel og vand), en smagfuld linsesuppe eller hvordan man bruger asparges til frittata (æggekage) eller pastasauce. Pris for udgift til mad: 80 kr. (mobilepay til underviseren)
Kursusdetaljer
295 kr./person
Underviser
Giulia Pierucci
295 kr./person
Tilmeld kursus