Få pladser

Mad for mænd a la mormormad

 

Er du mand og har lyst til at komme i køkkenet for at lave mad på mange forskellige måder med inspiration fra hele verden? Så er Mad for mænd a la mormormad netop noget for dig.

Det er ikke hver dag, at der er tid til at kokkerere den store herremiddag, men at tage forklædet på i køkkenet, behøver ikke at være en umulig udfordring, her får du hjælp – så du selv kan lave de retter, vi laver, når vi mødes.

 

Vi slutter af med at lave mad fra forskellige dele af verden til vores hustruer.

Du afregner udgifter til råvarer (cirka 80-120 kroner per person per gang) direkte med underviseren.

 

 

 

Kursusdetaljer

Bøgeskovskolen, Koldskær 8, 8850 Bjerringbro
Tirsdag, 18:00 - 21:30
Tirsdag, 17:00 - 21:30
26 lektioner, 6 mødegange
Tirsdag 22. oktober, 2024
Hold nr.: 9324219000

695 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Bjarne Ahrens

Min madlavning er inspireret af såvel sydeuropæiske og asiatiske køkkener som det nye nordiske. Men der er nu ikke noget som god traditionel dansk mad, når det er tilberedt af gode råvarer og med kærlighed.

Madlavning har været min passion hele livet, selv om jeg har arbejdet i helt andre brancher. I en sen alder har jeg uddannet mig som ga­stro­no­mas­si­stent fra Silkeborg Tekniske Skole for at beskæftige mig mere professionelt med madlavning, og tidligere har jeg arbejdet som freelance i restauranter og køkkener. Når jeg laver mad sammen med andre, bruger jeg mine mange års erfaring som konsulent og underviser. Det er mig en stor fornøjelse, hvis jeg kan hjælpe andre til at få et bedre greb om madlavningen. Vi skal have mad hver dag, så hvorfor ikke gøre det til en god oplevelse for os selv både at spise og tilberede den?

695 kr./person

Tilmeld kursus