Kursus i Peruviansk madlavning

Deltag i vores spændende kursus i peruviansk madlavning, hvor du vil blive introduceret til autentiske ingredienser og retter fra Peru. Vidste du, at Peru er kartoflens hjemland med over 3.800 forskellige sorter? Vi vil udforske de mange måder at bruge kartofler på i peruvianske retter. En af de ældste retter i Peru, carapulcra, bruger dehydrerede kartofler. Du vil lære, hvordan denne unikke ingrediens tilberedes og bruges til at skabe en rig og smagfuld gryderet. Peruviansk mad er også kendt for sin brug af forskellige typer chili, som aji amarillo, rocoto og aji panca, der tilføjer smag og styrke til retterne.

En af Perus mest kendte retter er ceviche, en frisk og syrlig ret lavet med rå fisk marineret i citrussaft. Vi vil guide dig gennem processen med at lave den perfekte ceviche. Chicha morada, en forfriskende drik lavet af lilla majs, er en af Perus mest populære ikke-alkoholiske drikke. Du vil lære at lave denne dybe farvede og unikke drik, perfekt til at akkompagnere dine måltider. Lilla majs, også kendt som maíz morado, bruges i drikkevarer og desserter og har mange næringsmæssige fordele.

Tag med på denne kulinariske rejse og opdag de rige og varierede smage af Peru! Vores erfarne kokke vil guide dig gennem hver opskrift og teknik, så du kan bringe lidt af Peru hjem til dit eget køkken.

Råvareudgift ca. 150 kr., afregnes med underviseren.

Kursusdetaljer

Skottegårdsskolen, Saltværksvej 65, 2770 Kastrup
Lørdag, 10:30 - 14:30
4,5 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 18. januar, 2025
Hold nr.: 8725119080

270 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Guadalupe del Socorro Hernandez

270 kr./person

Tilmeld kursus