Kursus afsluttet

Krydret Indiske køkken

Det indisk køkken er fantastisk at rejse rundt i. Krydderierne som bruges i dette køkken er smagfulde og intense og helt anderledes, end hvad man bruger i typiske europæiske køkkener. De forførende dufte som skabes, når man tilbereder maden, lader naturligt op til indtagelsen af måltiderne, som giver helt nye og anderledes oplevelser, end dem vi kender fra det danske køkken. Dette køkken bruger krydderier som kardemomme, spidskommen, koriander, gra­natæb­le­ker­ner, muskatnød, gurkemeje m.m. og grønsager som chili, ingefær, tomater, løg, hvidløg og mange flere.

På denne aften laver vi forskellige retter til både hverdag og fest, som kan være med til at peppe lidt op idet traditionelle danske køkken.

Medbring bøtter/poser til rester, evt. egen kokkekniv og egne drikkevarer.

Råvarer udgiften er indregnet i kursusgebyret.

Kursusdetaljer

Åby Skole, Åbyvej 80, 8230 Åbyhøj
Tirsdag, 17:00 - 20:00
5 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 7. november, 2023
Holdnr.: 9823219005
AOF Aarhus

0 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Anne-Mette Zacho

Salget er lukket

Kursus afsluttet