Kikærternes verden

Kikærter kan meget mere end humus og falafel.
På dette kursus lærer du om kikærtens mange muligheder for anvendelse, når vi laver forskellige retter med kogte kikærter, kikærtemel og vandet fra kikærtedåsen, aquafaba, som til nogle opskrifter kan bruges på lige fod med æg. Besøg kikærternes spændende verden og oplev hvordan den lille bælgfrugt kan varieres til forskellige smage i forskellige retter.

Udgifter til råvarer 100,- er inkluderet i prisen.
Forklæde, karklude, viskestykker og 2-3 bøtter til eventuelle rester.

Kursusdetaljer

Skottegårdsskolen, Saltværksvej 65, 2770 Kastrup
Onsdag, 17:00 - 20:30
4 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 23. april, 2025
Hold nr.: 8725119304

385 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Liv Teilmann

Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg elsket at op­skrifts­ud­vik­le med alt hvad det indebærer. Researche, købe ind, teste, optimere, skrive ned og teste igen. Da jeg i 2018 afsluttede studierne på Ernæring og Sundhed, begyndte jeg at afholde forskellige workshops på landets aftenskoler om sund, bæredygtig og klimavenlig madlavning. På et tidspunkt gik det op for mig, at stort set alle mine opskrifter indeholdt bælgfrugter.  Jeg besluttede mig for at satse på bælgfrugterne og kun undervise på hold, hvor hver enkelt opskrift indeholder bønner, linser eller ærter.

385 kr./person

Tilmeld kursus