Japansk madlavning

Japansk mad er sund, enkel og æstetisk.

På kurset tager vi udgangspunkt i den traditionelle japanske hverdagsmad, som er nem at lave med lokalt tilgængelige ingredienser. Vi skal bruge ris, sojabønner, fisk, tang og selvfølgelig masser af grønsager efter årstiden.

 

Udgifter til råvarer ca. kr. 75-100 pr. person pr. gang afregnes direkte med underviser.

 

Parkering ved skolen: kør ned ad rampen, denne har dog indkørsel forbudt, men vi har fået grønt lys på dagen.

 

Kursusdetaljer

Balleskolen, Balle Kirkevej 120, 8600 Silkeborg
Onsdag, 18:00 - 21:00
12 lektioner, 3 mødegange
Onsdag 15. maj, 2024
Holdnr.: 7424119000
Silkeborg

625 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mikako Kuno

625 kr./person

Tilmeld kursus