Japansk mad 2

Tag med på en endags tur til Japan, når vi sammen fordyber os i det Japanske køkken. Vi skal lave retter, som min oldemor serverede for mig, og retter jeg har smagt på mine rejser rundt omkring i Japan. Vi skal bl.a. lave ramen med hjemmelavede nudler og forskellige toppings og sprød friteret tempura.
Du behøves ikke at have været på et japansk madkursus før, men her kommer der nye opskrifter og retter, som ikke var med på første kursus.
Vi spiser sammen til sidst i undervisningen.
Jeg håber at du går fra kurset, med følelsen af at have været på en lille rejse til Japan, og med inspiration til at lave japansk mad hjemme i dit eget køkken.
Råvarer pris på 150 kr. er inkluderet i prisen.

 

Medbring drikkevarer, forklæde, en god køkkenkniv og evt bøtter til rester.

Jeg hedder Andrea Kawamura, jeg er 25 år, og bor på Østerbro med min kæreste. Til dagligt studerer jeg en pro­fes­sions­ba­chel­or i Ernæring og Sundhed, og jeg elsker mad!
Både hele processen med at lave maden, hvordan vi bedst tilbereder de specifikke råvarer og sammensætter smage, så det hele går op i en højere enhed. Min kærlighed til mad resulterede i at jeg i 2022 var med i Masterchef, hvor jeg endte på en andenplads.
Gennem min rejse i Masterchef, lærte jeg en masse af dommerne og de andre deltagere, som jeg stadig bruger hver gang jeg laver mad.

 

Kursusdetaljer

Skottegårdsskolen, Saltværksvej 65, 2770 Kastrup
Søndag, 10:00 - 14:00
4 lektioner, 1 mødegang
Søndag 14. april, 2024
Holdnr.: 8724119076
AOF Amager

425 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Andrea Kawamura

425 kr./person

Tilmeld kursus