Italiensk mad

Et kursus med på fokus på det italienske køkken, autenticitet og brug af gode, friske og årstidbestemte råvare.

Vi kommer omkring hele Italien og skal udover traditionelle antipasti, secondi og dolce også lave forskellige egnsretter.
Tag med på oplevelse i den italienske madkultur, hvor stolthed og samvær omkring måltiderne er bærende elementer.

Du skal regne med et råvareforbrug pr. gang som afregnes med underviser.
Underviser sørger for råvarer og opskrifter.

Buon appetito! 

Kursusdetaljer

Petersmindeskolen, Petersmindevej 25, 7100 Vejle
Torsdag, 17:30 - 21:00
28,2 lektioner, 6 mødegange
Torsdag 12. september, 2024
Hold nr.: 9124219000

1.330 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Johan Seistrup

Jeg hedder Johan, er 35 år og kommer fra Vejle. Jeg er selvstændig og underviser også i forskellige sammenhænge - både inden for sportens verden og hjælper i det daglige med at få unge og voksne til at præstere. Min store fri­tids­in­ter­es­se er mad og oplevelser. Jeg elsker at nørde med mad i alle afskygninger, fra hjemmelavet pasta på både traditionelle og utraditionelle måder. Jeg er både forret- og dessert elsker, men små lækre appetizers er lige noget for mig. Jeg er meget italiensk inspireret, men bevæger mig meget i det Nordiske madkultur. I vil altid møde mig med et stort smil, og jeg nyder at skabe dejlige oplevelser for andre, som også elsker at blive inspireret inden for mad og oplevelser.

1.330 kr./person

Tilmeld kursus