Italiensk mad

Et kursus med på fokus på det italienske køkken, autenticitet og brug af gode, friske og års­tids­be­stem­te råvarer.

Vi kommer omkring hele Italien og skal udover de store kendte klassikere inden for antipasti, pasta, primo piatto, secondo piatto, fromaggio og dolce også kigge på nogle af de egnsretter man kun møder når man kommer på ferie de steder hvor ingen andre kommer.
Tag med på oplevelse i den italienske madkultur, hvor stolthed og samvær omkring måltiderne er bærende elementer.

Du skal regne med et råvareforbrug pr. gang som afregnes med underviser.
Underviser sørger for råvarer og opskrifter.

Buon appetito!

 

Kursusdetaljer

Vonsild Skole, Hoppesvej 23, 6000 Kolding
Torsdag, 17:30 - 21:00
28 lektioner, 7 mødegange
Torsdag 29. august, 2024
Hold nr.: 4724219001

1.200 kr./person

14 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Steen Telsing

1.200 kr./person

Tilmeld kursus