Kursus afsluttet
Italiensk køkken, sprog og kultur
Det italienske køkken er duften af de bedste og mest friske råvarer, det er synet af farverne, der langsomt koger sammen til de enkle, gode smage.
Du bliver introduceret til det italienske køkken og lærer at lave italienske lækre og velsmagende retter med de rigtige krydderier og ingredienser. Vi gennemgår pasta, kød, risotto og fisk/skaldyr.
Undervejs i madlavningen vil Giuseppe undervise i praktiske og lette formuleringer på italiensk samt madkulturen i de forskellige regioner i Italien
Pris for maden pr. gang kr. 175, som afregnes direkte med underviseren på forhånd for næste kursusgang.
Der undervises 29/1, 12/2, 26/2, 11/3, 8/4 og 22/4.
v/kok Giuseppe Favasuli
Kursusdetaljer
Holmeagerskolen, Holmeagerskolen, 2670 Greve
Mandag, 18:00 - 20:45
18 lektioner, 6 mødegange
Mandag 29. januar, 2024
Hold nr.: 2524119175
0 ledige pladser
Salget er lukket
Underviser
Jane Favasuli
Salget er lukket
Kursus afsluttet