Få pladser

Italiensk køkken, sprog og kultur

Det italienske køkken er duften af de bedste og mest friske råvarer, det er synet af farverne, der langsomt koger sammen til de enkle, gode smage.

Du bliver introduceret til det italienske køkken og lærer at lave italienske lækre og velsmagende retter med de rigtige krydderier og ingredienser. Vi gennemgår pasta, kød, risotto og fisk/skaldyr.

Undervejs i madlavningen vil vi tale om det italienske sprog og kultur samt madkulturen i de forskellige regioner i Italien

Pris for maden pr. gang kr. 175, som afregnes direkte med underviseren på forhånd for næste kursusgang.
Der undervises 7/10, 21/10, 4/11, 18/11, 2/12 og 16/12.

v/ Jane Favasuli

Kursusdetaljer

Holmeagerskolen, Holmeagerskolen, 2670 Greve
Mandag, 18:00 - 20:45
18 lektioner, 6 mødegange
Mandag 7. oktober, 2024
Hold nr.: 2524219175

945 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Jane Favasuli

945 kr./person

Tilmeld kursus