Hverdags gourmet

Er der gået lidt for meget hverdag i din madlavning? Laver du de samme retter om og om igen? Savner du inspiration til din aftensmad? Så er kurset ”Hver­dags­gour­met” måske noget for dig.

De fleste danske familier skifter kun mellem ti forskellige retter. For i hverdagen kan det være svært lige at blive inspireret til at finde på noget helt nyt og lækkert til aftensmaden.

På dette kursus vil vi skabe mere madglæde og inspiration til de daglige retter. Vi vil besøge køkkener rundt omkring i verden. Vi vil lære nye teknikker. Og nye måder at se på mad på.

Vi kommer også til at kigge på hvordan aftensmaden kan bruges til madpakker dagen efter.

Vi kommer hele verden rundt. Men mest fra det italienske, mexikanske, danske og det mellemøstlige køkken.
Beregn ma­te­ri­aleud­gif­ter hver gang på ca. kr. 175, som afregnes direkte med underviseren.

Ulrik er erfaren inden for mad og drikke. Han har skrevet kogebogen ”Fars Food” og er desuden medejer og medstifter af spi­ri­tus­fir­ma­et ”Vadehavs Spirits”.

Kursusdetaljer

Rude Skov skolen -Sjælsø, Ravnsnæsvej 120, 3460 Birkerød
Onsdag, 17:30 - 21:00
25 lektioner, 5 mødegange
Onsdag 18. september, 2024
Hold nr.: 7124219000

1.200 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Ulrik Michelsen

Ulrik er erfaren inden for mad og drikke. Han har skrevet kogebogen ”Fars Food” og er desuden medejer og medstifter af spi­ri­tus­fir­ma­et ”Vadehavs Spirits”.

1.200 kr./person

Tilmeld kursus