Filmmad - badehotellet, matador

Filmmad v/ mad­kund­skabslæ­rer Gitte Stecher Pontoppidan 

Hvad spiser grosserer Madsen mon allerhelst når han er på ferie? Og hvad mon Hr. Weyses livret er? Hvad er der i en Varnæs special? Og hvad er mon dagens ret på jer­n­ba­ne­ho­tel­let? Alt dette og meget mere kaster vi os over på dette ”filmmad”-kursus. Så har du lyst til at finde inspiration til nye retter i de gamle opskrifter, så er det her det perfekte kursus for dig.Så elsker du også Badehotellet, Matador og den skønne mormor mad? Så meld dig til dette madkursus og lad os gå på opdagelse i Fru Andersens og Lauras hyggelige køkkener. Sammen dykker vi ned i nogle af Badehotellet og Matadorseriens skønne retter. Nogle laver vi totalt retro og andre laver vi måske med et lidt mere ”moderne tvist”, så de passer bedre ind i vores tidsalder.

Du kan både være nybegynder og vant til at lave mad, vigtigst er bare at du har lyst til at hygge dig sammen med andre madglade folk.

 Hver aften afsluttes selvfølgelig med fællesspisning af vores lækre hjemmelavede aftensmad, som vi i fællesskab har kokkereret. Vi laver 2 retter hver gang.


Medbring:
Drikkevarer, en god køkkenkniv, forklæde, samt et par bøtter til evt. madrester.

Der afregnes ca. 130 kr. for råvarer pr. gang pr. person direkte med underviseren.
Derudover vil der første mødegang skulle betales et depositum på 130 kr., som beholdes, hvis der ikke meldes afbud til en kursusgang mindst 12 timer før + et engangsbeløb på 20,- kr. til krydderier, opvaskemiddel etc.
Din underviser: Jeg hedder Gitte, og er 54 år. Jeg er uddannet mad­kund­skabslæ­rer.

Kursusdetaljer

Morten Børup Skolen, Møllegade 45, 8660 Skanderborg
Onsdag, 18:00 - 21:30
32,62 lektioner, 7 mødegange
Onsdag 11. september, 2024
Hold nr.: 7524219534

1.470 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Gitte Stecher Pontoppidan

1.470 kr./person

Tilmeld kursus