Bælgfrugternes verden
De officielle danske klimakostråd anbefaler at vi spiser 100g bælgfrugter om dagen, men det kniber med inspirationen for de fleste danskere, der i gennemsnit spiser 2g om dagen.
Bælgfrugter har et højt indhold af protein, kostfibre, vitaminer og mineraler og har samtidig et lavt klimaaftryk.
På holdet stifter vi bekendtskab med mange af bælgfrugterne; bønner, linser og ærter. Vi laver forskellige retter, såsom gryderetter, brød, dips, snacks og desserter.
Udgifter til råvarer 100,- er inkluderet i prisen.
Medbring forklæde, karklude, viskestykker og 2-3 bøtter til eventuelle rester.
Kursusdetaljer
385 kr./person
Underviser
Liv Teilmann
Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg elsket at opskriftsudvikle med alt hvad det indebærer. Researche, købe ind, teste, optimere, skrive ned og teste igen. Da jeg i 2018 afsluttede studierne på Ernæring og Sundhed, begyndte jeg at afholde forskellige workshops på landets aftenskoler om sund, bæredygtig og klimavenlig madlavning. På et tidspunkt gik det op for mig, at stort set alle mine opskrifter indeholdt bælgfrugter. Jeg besluttede mig for at satse på bælgfrugterne og kun undervise på hold, hvor hver enkelt opskrift indeholder bønner, linser eller ærter.
385 kr./person
Tilmeld kursus