Årstidens grønne aftensmad
Lær at lave autentisk italiensk pasta fra bunden, hjemmelavet tortillas og masser af lækkert tilbehør der understøtter årstidens grøntsager.
Opdag hvordan du kan sammensætte farverige og velsmagende salater, der kan stå som et fuldt måltid. Vi vil inkludere lokale og sæsonbaserede ingredienser og lære om dressinger, der kan løfte enhver salat.
Vi tilbereder en række enkle og indbydende forretter, perfekt til at imponere dine gæster eller til en lækker start på dit måltid. Vi dykker ned i grønne tapas og småretter, der vækker appetitten, og vi kaster os også ud i et par desserter, der er nemme at lave.
Vi laver kødretter, men du vil især også blive inspireret til at integrere proteiner fra andre kilder end kød i din madlavning. Vi udforsker alternativerne til kød, men går ikke på kompromis med smagene. Vi tager også på kulinarisk rejse med fyldte tortillas, der oser af masser af smag, og vi lærer også at tilberede varierende typer af mos - fra søde kartofler til græskar - der alle er spækket med smag og næring.
Du skal regne med et råvareforbrug pr. gang som afregnes med underviser.
Underviser sørger for råvarer og opskrifter.
Kursusdetaljer
1.465 kr./person
Underviser
Johan Seistrup
1.465 kr./person
Tilmeld kursus