Årstidens grønne aftensmad

Lær at lave autentisk italiensk pasta fra bunden, hvor vi vil eksperimentere med forskellige former og smagsvarianter, som understøtter sæsonens grøntsager. Opdag hvordan du kan sammensætte farverige og velsmagende salater, der kan stå som et fuldt måltid. Vi vil inkludere lokale og sæsonbaserede ingredienser og lære om dressinger, der kan løfte enhver salat.
Vi tilbereder en række enkle og indbydende forretter, perfekte til at imponere dine gæster eller til en lækker start på dit måltid. Vi dykker ned i grønne tapas og småretter, der vækker appetitten.
Herudover kan du blive inspireret til at integrere proteiner fra andre kilder end kød i din madlavning. Vi udforsker alternativerne til kød, men går ikke på kompromis med smagene. Vi tager også på en kulinarisk rejse med fyldte pandekager, der oser af sæsonens bedste tilbud, og vi lærer også at tilberede varierende typer af mos - fra søde kartofler til græskar - der alle er spækket med smag og næring.

Du skal regne med et råvareforbrug pr. gang som afregnes med underviser.
Underviser sørger for råvarer og opskrifter.

 

 

Kursusdetaljer

Petersmindeskolen, Petersmindevej 25, 7100 Vejle
Torsdag, 17:30 - 21:00
28,2 lektioner, 6 mødegange
Torsdag 19. september, 2024
Hold nr.: 9124219001

1.330 kr./person

16 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Johan Seistrup

1.330 kr./person

Tilmeld kursus