Få pladser

Årstidens grønne aftensmad

Lær at lave autentisk italiensk pasta fra bunden, hvor vi vil eksperimentere med forskellige former og smagsvarianter, som understøtter sæsonens grøntsager. Opdag hvordan du kan sammensætte farverige og velsmagende salater, der kan stå som et fuldt måltid. Vi vil inkludere lokale og sæsonbaserede ingredienser og lære om dressinger, der kan løfte enhver salat.
Vi tilbereder en række enkle og indbydende forretter, perfekte til at imponere dine gæster eller til en lækker start på dit måltid. Vi dykker ned i grønne tapas og småretter, der vækker appetitten.
Herudover kan du blive inspireret til at integrere proteiner fra andre kilder end kød i din madlavning. Vi udforsker alternativerne til kød, men går ikke på kompromis med smagene. Vi tager også på en kulinarisk rejse med fyldte pandekager, der oser af sæsonens bedste tilbud, og vi lærer også at tilberede varierende typer af mos - fra søde kartofler til græskar - der alle er spækket med smag og næring.

Du skal regne med et råvareforbrug pr. gang som afregnes med underviser.
Underviser sørger for råvarer og opskrifter.

 

 

Kursusdetaljer

Petersmindeskolen, Petersmindevej 25, 7100 Vejle
Torsdag, 17:30 - 21:00
28,2 lektioner, 6 mødegange
Torsdag 19. september, 2024
Hold nr.: 9124219001

1.330 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Johan Seistrup

Jeg hedder Johan, er 35 år og kommer fra Vejle. Jeg er selvstændig og underviser også i forskellige sammenhænge - både inden for sportens verden og hjælper i det daglige med at få unge og voksne til at præstere. Min store fri­tids­in­ter­es­se er mad og oplevelser. Jeg elsker at nørde med mad i alle afskygninger, fra hjemmelavet pasta på både traditionelle og utraditionelle måder. Jeg er både forret- og dessert elsker, men små lækre appetizers er lige noget for mig. Jeg er meget italiensk inspireret, men bevæger mig meget i det Nordiske madkultur. I vil altid møde mig med et stort smil, og jeg nyder at skabe dejlige oplevelser for andre, som også elsker at blive inspireret inden for mad og oplevelser.

1.330 kr./person

Tilmeld kursus