Kursus afsluttet

Antiinflammatorisk madlavning

An­ti­in­f­lam­ma­to­risk mad er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Det er en investering i dit helbred. Det er mad, der nærer kroppen på alle måder og ovenikøbet er meget indbydende med sine flotte farver. Vi laver sund hverdagsmad, hvor smagen er i top af an­ti­in­f­lam­ma­to­ri­ske råvarer, f.eks. grøntsager, frugt, krydderier, krydderurter, nødder, olivenolie og andre gode fedtstoffer. ( Og indimellem lidt skaldyr, fisk eller lidt kød som tilbehør) Bliv glad for mad, hvor du ved ingredienserne booster dit immunforsvar og vitalitet. Du vil blive sund og glad både indeni og udenpå.
Når vi har tilberedt de herlige sundheder, nyder vi den i hinandens selskab.
Få mere energi, bedre søvn, mindre stress, flottere hud, super fordøjelse, stabilt blodsukker samt styr på allergi, blodtryk, kolesterol, diabetes og gigt.
Råvarer er så vidt muligt økologiske.

Bemærk
Vi deles om udgifter til råvarer, ca. 100,-  kr. pr. gang.

Medbring: En god kniv til grøntsager, et viskestykke og en karklud. Evt. et forklæde.


Kursusdetaljer

Lille Næstved Skole, Herlufsholmvej 16, 4700 Næstved
Torsdag, 17:00 - 20:30
28 lektioner, 7 mødegange
Torsdag 5. oktober, 2023
Holdnr.: 6223219012
Næstved og Susålandet

7 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Dorthe Gøbel

Salget er lukket

Kursus afsluttet